Tuesday, 19 November 2013

NUTRIFERON Shaklee, Perisai Kesihatan.

Perasan tak.. Bila demam cari PANADOL. sakit kepala pun cari PANADOL. masalah sakit urat dan apa sahaja jenis sakit mesti PANADOL menjadi teman setia.. Ya.. Mmg cpt bertindak dan berkesan untuk hentikan kesakitan kan. Tapi tahukah kita.. Penggunaan PANADOL yg berterusan boleh menyebabkan sakit buah pinggang dan tak elok utk kesihatan?

Jom ganti PANADOL dengan NUTRIFERON shaklee. Amat membantu individu yg kerap demam dan penyakit yg berkaitan antibodi. Juga boleh diberikan pd kanak2 dan penggunaan yg amat jimat!

Tinggalkan PARACETAMOL sekarang! Sayangi keluarga anda..

Apa itu Nutriferon?

Nutriferon merupakan penggalak imunisasi @ immune booster. Ia adalah hasil ciptaan pakar imun, iaitu, DR Kojima dari Jepun, NUTRIFERON ini amatlah digalakkan untuk mereka yang mempunyai masalah antibodi yang lemah, senang sakit dan masalah kesihatan yang lambat nak baik.


Siapa yang perlu ambil Nutriferon?

 • Mereka yang sering sakit, mengidap demam atau selsema
 • Ibu yang menyusukan anaknya yang demam dan sakit berpanjangan.
 • Individu yang sering berhadapan dengan masalah antibodi lemah.
 • Individu yang kerap travel.
 • Individu yang selalu berhadapan dengan stress.
 • Individu yang terdedah dengan penyakit berbahaya.
 • Individu yang tidak suka makan ubat antioksidan
 • Individu yang mempunyai allergi dan eczema
 • Lelaki atau wanita yang ingin menguatkan sistem imunisasi mereka
 • Kanak-kanak yang kerap demam.(1-12 tahun mengikut dose yang disarankan)

Bagaimana NUTRIFERON Shaklee bertindak?

Nutriferon Shaklee bertindak meningkatkan INTERFERON semujadi badan dan sekaligus menguatkan tindak balas imun badan. Sebab itu anda tidak lagi memerlukan PANADOL @ PARACETAMOL untuk membantu mengurangkan masalah kesihatan anda lagi!

8 Fungsi utama NUTRIFERON Shaklee

 1. Mengukuhkan sustem imun badan dalam masa 3 hari. 
 2. Melawan kanser & tumor - interferon semulajadi mengandungi polisakarida aktif yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin untuk merawat tumor dan sel-sel kanser. Ia juga boleh mengurangkan ketidakselesaan semasa rawatan kemoterapi.
 3. Melindungi dari influenza - mengimbangi imun alahan alam sekitar dan pencemaran udara dan berkesan melindungi masalah disebabkan perlbagai virus , mikrob termasuk demam, selsema, alahan, keradangan dan influenza.
 4. Meringankan tekanan dan kelesuan
 5. Melambatkan penuaan - formula unik NUTRIFERON merangsang pengeluaran macrophage dalam usaha mengurangkan radikal bebas, virus, dan kuman. Oleh itu, sel2 menjadi lebih sihat.
 6. Mengurangkan infeksi oleh pesakit hepatitis B & C- keberkesanan NUTRIFERON Shaklee dalam memerangi virus boleh mengurangkan ketidakselesaan seperti kembung, mual dan muntah-muntah.
 7. Membantu masalah yang timbul disebabkan monopau, darah tinggi, kolestrol, peredaran darah dan masalah lain.
 8. Terbukti secara klinikal membantu masalah yang disebabkan ketidakseimbangan endokrin sistem. Seperti menstrual cramp, sakit belakang, tender breast, jerawat, keresahan dan masalah tidak dapat tidur dan mood swing.
Penggunaan NUTRIFERON Shaklee amatlah jimat dan pengganti PARACETAMOL anda. Sayangilah diri dan keluarga anda. Amalkan gaya hidup sihat untuk kesejahteraan bersama. 


Inginkan penjelasan lebih mengenai multivitamin NUTRIFERON SHAKLEE?


Hubungi kami di vitahijau@gmail.com atau

SMS/WhatsApp ke 012-2356027 (Diyana) Setiap pembelian dengan kami anda berhak mendapat khidmat rundingan secara percuma dan bimbingan pengambilan suplemen secara berterusan. Dapatkan NUTRIFERON Shaklee dengan harga SUPER DUPER SPECIAL dari kami.

No comments:

Post a Comment