Wednesday, 27 November 2013

VIVIX: Penawar Penyakit Dalam 1 Sudu Kecil

Alhamdulillah, semakin hari, semakin ramai yang mencari VIVIX selepas sedar keistimewaannya.. Cara pengambilan VIVIX amat mudah! Hanya 1 sudu kecil sehari. Malah ada yang ambil lebih sebab rasanya yang amat sedap. 
Hanya 1 sudu kecil untuk penawar:

  • Kolestrol tinggi 
  • Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
  • Tekanan Darah Tinggi
  • Alzheimer atau nyanyuk
  • Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
  • Gout
  • Letih
  • Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
  • Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
  • Kanser dan tumor
  • Katarak dan masalah mata
  • Masalah saraf 
  • Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh 
  • Berhenti rokok
   ..... dan pelbagai lagi!

Ya, ramai yang berkira-kira untuk membeli VIVIX sebab harganya. Fikirkan pula kesannya yang hebat dan hanya mereka yang telah berjaya melaluinya dan mengamalkannya tau akan kebaikan VIVIX Shaklee ni. Dan ya.. mereka sanggup demi kesihatan yang berterusan. Anda bagaimana?
Keputusan di tangan anda.. Pilihlah dengan bijak..

Jom tengok testimoni mereka yang amat berpuas hati dengan VIVIX Shaklee...




Inginkan penjelasan lebih mengenai multivitamin VIVIX SHAKLEE?
 

Hubungi kami di vitahijau@gmail.com atau

SMS/WhatsApp ke 012-2356027 (Diyana)

Shaklee penyembuh penyakit??

Assalamualaikum n salam sejahtera semua...

Alhamdulillah.. Di pg jumaat yang barakah ni Allah bg peluang untuk bernafas dan bertaubat lagi. Gunakanlah peluang ni utk beribadah dan menghargai org yg tersayang. Kita xtau bila kita akan dijemputNya.

Pagi tadi ada yang bertanya, produk shaklee ni boleh menyembuhkan penyakit ke?

Kawan2 sekalian.. Shaklee merupakan vitamin yang membantu anda dalan memulihkan sistem badan yang tidak sihat. Shaklee bukan jaminan yang anda akan sembuh. Tp kandungan yg terdapat di dalam shaklee dapat membantu kita memperbaiki badan dan membekalkan nutrient yg diperlukan oleh tubuh. Oleh itu, In Shaa Allah dapat membantu kita mengubati penyakit kita dan membantu mengubati penyakit tu. 

Nak sihat kita tak boleh berputus asa kan? Tapi mesti sentiasa mencuba. Jgn tunggu badan lemah dan penyakit makin serius br nk dirawat. Masa tu kos rawatan dah makan beribu ringgit dan kalau tahap yg teruk mungkin tiada penawarnya. Kan lebih baik dicegah dr dirawat. :) Tiada siapa pun dan saya PASTI, tiada siapa ingin jatuh sakit. Betul x?

Jadi jgnlah berasa takut untuk mencuba ye.. Sbb shaklee always safe, always green dan semestinya halal. Ada pelbagai set kesihatan dlm shaklee. Untuk masalah berat badan, kesihatan, kecantikan, kebersihan rumah dan pelbagai lagi.

Boleh hubungi sy untuk konsultansi percuma. Cuba dulu dan rasai perbezaannya. Shakleee pasti tak akan mengecewakan anda. InsyaAllah..:)

Diyana Azmin
Pengedar Bebas Shaklee
012-2356027
vitahijau@gmail.com

Tuesday, 26 November 2013

Alasan Jadi Ahli Shaklee

Beberapa hari kebelakangan ini, agak ramai yang bertanya kepada saya tentang kebaikan menjadi ahli shaklee. Kebanyakkan yang bertanya merupakan mereka yang telah berpuas hati dengan vitamin ini dan telah menggunakannya agak lama. Malah lebih lama daripada saya. Kawan-kawan saya ni memang berpuas hati dengan Shaklee, malah salah seorang dari merekalah yang memperkenalkan saya dengan Shaklee semasa saya mengandungkan Hussna dulu. Tetapi , tidak berniat untuk menjadi ahli. Bila ditanya kepada mereka, jawapannya:

1. Susah nak beli. Kena pergi HQ atau tunggu berhari-hari baru dapat.

Sejak Shaklee Malaysia dah ada website sendiri ni, semua urusan amat senang,cepat dan efisyen. Tak perlu lagi nak beratur di HQ atau mana-mana branch berjam-jam atau tunggu berhari-hari selepas membuat order. Sebab sekarang semuanya boleh dibuat online. Hanya log in ke www.shaklee.com.my. Order dan buat pembayaran secara online aje. Nak guna kad debit ke kad kredit ke semua boleh. Penghantaran pula amat efisyen dan cepat dihantar terus ke rumah @ alamat yang diingini. 

2. Saya bukan nak kumpul points

Ya. Dulu saya juga hanya nak ambil suplemen bukan untuk kumpul points dan saya juga tak kisah dengan harga. Tetapi siapa yang rugi? Kita! cuba kira, kalau 1 vitamin kita boleh jimat RM20, kalau kita dah beli 3 4 jenis vitamin dah berapa kita jimat????

3. Tak berminat dengan MLM. Hanya nak pakai produk sahaja.

Jadi ahli Shaklee bukan bermaksud anda KENA berniaga. Tetapi, jika jadi ahli Shaklee anda boleh menikmati harga ahli yang istimewa dan secara tidak langsung anda kumpul points dan secara tidak sedar mungkin points tersebut sudah pun bertukar kepada bonus 2, 3 malah 4 angka!! ( Bonus akan dapat bila minimum purchase kita mencapai 200UV). Ini terjadi kepada saya pada bulan pertama saya join sebagai ahli. Bulan pertama- kegunaan sendiri- $$ 2 angka, bulan kedua - sendiri+ saudara mara-$$$ 3 angka, bulan ke-3- sendiri,saudara-mara, kawan2-$$$$4 angka!  Siapa sangka? Sebab saya sendiri terkejut! Allah boleh bagi rezeki dalam pelbagai cara. Sejak dari itulah, semangat semakin berkobar2..

4. Tak ada duit untuk modal

Modal anda hanyalah yuran ahli RM75 seumur hidup! Dan anda tidak perlu mempunyai modal untuk membeli barangan Shaklee kerana sekiranya anda ada order, tunggu customer bank in duit, check dan terus buat belian secara online dan penghantaran akan direct pada customer! Senang tak?

5. Dah ramai jadi ahli shaklee. Boleh ke laku? 

My dearest friends..di muka bumi Allah ni, rakyat Malaysia bukan hanya 1 juta.. Tetapi pada tahun 2012 populasi Malaysia ialah 29.24 juta.  Jauh lebih tinggi dari penduduk Australia (22.68 juta). So agak2 semua penduduk Malaysia ni ahli shaklee ke? Tepuk dada tanya hati. Nak atau Tak Nak aje...

6. Shaklee sama macam MLM. Meng'kaya'kan upline aje..

NO! NO! NO! Jika anda fikir begitu anda silap. Bukan semua yang 'rajin' apabila sudah menjadi ahli Shaklee. Kalau anda rajin,tak pernah berputus asa, tawakal dan rajin berusaha anda akan melangkaui semua upline-upline anda! Di Shaklee, siapa rajin, In Shaa Allah.. akan mendaki terus ke puncak.. yang malas?? BYE BYE la!

7. Saya pemalu. Macamana nak promote Shaklee?

Menjadi ahli shaklee dan menjual barangan shaklee tidak memerlukan anda menjual secara bersemuka. Ada pelbagai cara yang anda boleh lakukan seperti share di FB, Twitter, Instagram, Blog dan pelbagai cara lagi.

8. Saya tak pandai nak buat marketing dan tak ada pengalaman.

Apabila anda menjadi ahli shaklee di bawah kami, anda akan terus dibimbing dari A-Z. Anda akan diajar cara-cara memulakan bisnes(jika anda serius untuk mencari income lebih). Anda juga akan di add ke group2 khas kami di FB di bawah bimbingan Masters2 hebat, mereka yang berpengalaman dan tak lokek ilmu sudi berkongsi. Anda juga akan diberikan pendedahan kepada produk dan bimbingan2 yang lain.
Kawan-kawan, kalau nak difikirkan memang manusia banyak beralasan. Yang penting tanya hati. Anda mahu atau tidak? Tak ada masalah jika jadi ahli hanya untuk menikmati harga ahli tetapi jika anda serius dan percayakan produk ini, anda bukan sekadar dapat bonus 2/3/4/5 angka!! Malah boleh menikmati keistimewaan lain spt car insentif, peluang travel even naik rank MASTER!! Percaya jangan tak percaya. Usaha! Tawakal! Bermimpi sampai ke bulan pun tak apa! 
Jom kita bantu mengukuhkan ekonomi kita. Berhenti memberi alasan dan jangan MALAS! Sambil2 shopping barangan shaklee pun anda boleh dapat BONUS. Tak nak ke?????
Sebarang pertanyaan, bolehlah bertanya terus kepada saya. Jom, jadi ahli shaklee! Wanita juga boleh berjaya! 
Diyana Azmin
Shaklee Independet Distributor (919220)
012-2356027
vitahijau@gmail.com
 

Monday, 25 November 2013

SET HAMIL LENGKAP SHAKLEE: Bayi Sihat, Ibu Bertenaga!


Permata Cinta Hati Mama Papa, Hazziq Darwish & Darwisyah Hussna


Kita mesti nak yang terbaik untuk bayi yang kita kandungkan? Saya pun macam tu.. sangat menjaga kandungan semasa mengandungkan Hazziq dulu. Siap tanya kawan lagi tentang suplemen yang mereka ambil awal pregnancy.. Hussna pun macam tu. Walaupun mengandung kali kedua, macam takde beza dengan kandungan kali pertama sebab fobianya tetap ada. Takutnya tetap ada. Risaunya tetap ada. Saya mula mengambil Set Hamil Shaklee semasa mengandungkan Hussna selepas saranan dari seorang rakan sekerja.

Dear preggy moms... Wanita mengandung sememangnya cantik semasa mengandung! :) Memang natural beauty. Tak caya cuba tengok diri anda di cermin sekarang. Kadang-kadang kita tak perasan tapi ramai yang cakap, ibu preggy bukan sahaja nampak cantik malah sexy! :) So, tak perlu risaukan kecantikan semasa mengandung tetapi menjaga kandungan dan kesihatan kita. Maklumlah, masa mengandung ni la tiba-tiba boleh kena kencing manislah, darah tinggi la, keputihan melampau dan macam-macam lagi.


Nampak badan Hussna kuat walaupun tuannya kecik molek je.. :)
Meniarap seawal 3 bulan. Kulit memang lain. cantik gebu dan imun badan juga kuat..


Apa kesan SET HAMIL Shaklee kepada saya?
  1. Saya rasa amat bertenaga! Walaupun saya hampir bersalin, sikit pun saya tak penat malah masih sempat shopping sehari sebelum bersalin.
  2. Hilang cramp! Saya tak bangun menangis di waktu malam akibat cramp kaki lagi. Masa mengandungkan Hazziq memang saya kerap menangis cramp kaki di waktu malam. Suamilah yang selalu menjadi peneman setia urut kaki saya.
  3. Hilang sakit pinggang, Miss V dan lenguh2 badan. Yea.. memang dengan pengambilan ostematrix secara berterusan boleh mengurangkan dan menghilangkan sakit2 badan ni.
  4. Amat mudah bersalin.. Dengan izin Allah.. Alhamdulillah.. saya amat senang bersalin.
  5. Mengandungkan Hazziq saya dapat 2 penyakit; kencing manis dan darah tinggi. Seingat saya hampir di ceaser sebab masalah ini.. Tetapi Alhamdulillah Hazziq lahir secara normal. Tetapi masa Hussna, hilang kencing manis dan darah tinggi.
  6. Hussna lahir tak besar iaitu 3.11kg sahaja tetapi Hazziq 4.09kg! Doc kata kalau previous pregnancy bayi besar, yang kedua pastinya LEBIH BESAR! Tetapi Alhamdulillah tidak..
  7. Alhamdulillah Immune Hussna amat kuat dan saya perasan Hussna tak pernah kena demam, selsema atau batuk sepanjang usianya dah masuk 6 bulan ni. Seingat saya, semasa abangnya dulu, setiap kali injection mesti demam. 
  8. Tulang kuat. Seawal Hussna 3 hari Hussna dah boleh angkat kepala. Saya amat takut nak pegang Hussna sebab dia amat kecil dibandingkan abangnya yang 4.09kg dulu! Tapi badan Hussna jauh lebih pejal dan kuat. Lebih-lebih lagi sewaktu mandi.Tegak je bila dimandikan. Dan seawal 3 bulan Hussna dah boleh meniarap.


Mama masih ceria dan tidak pernah penat sepanjang mengandungkan Hussna..


Inilah antara kesannya yang dapat saya rasai sepanjang pengambilan vitamin ini semasa hamil dan kesan selepasnya.. Jadi kawan-kawan, jika ada kemusyikilan sebelum, semasa dan seleas pregnancy ni, sudilah berkongsi cerita anda dengan saya, boleh SMS atau email kepada saya. In Shaa Allah, kita boleh berkongsi cerita dan saya akan cuba sebaiknya membantu anda.

Diyana Azmin
Pengedar BeBas Shaklee
012-2356027
vitahijau@gmail.com


Wednesday, 20 November 2013

SET BUASIR SHAKLEE: Selamat Tinggal Mimpi Ngeri!

Apa itu buasir?

 

Buasir atau Hemmoroid merupakan penyakit yang terjadi di bahagian dubur. Ia terjadi apabila darah venus (veins) yang mengembang dan membengkak di sekitar dubur (rektum dan anus). Terdapat 2 jenis buasir utama iaitu:

Buasir Luar
Berlaku di bawah kulit, betul-betul di luar pembukaan dubur. Ianya akan menyebabkan sakit dan rasa gatal, terutamanya semasa pembuangan air besar. Buasir jenis ini agak lembut (jika dipegang dengan tangan). Ia selalunya berbentuk bulat, berwarna purple.

Buasir Dalam
Buasir jenis ini berlaku di bahagian dalam rektum. Selalunya buasir jenis ini tidak sakit. Penderita buasir jenis ini hanya akan menyedari masalah yang menimpanya bila terdapat darah yang keluar dari duburnya. 

Penyebab buasir

 


1. Regangan yg optimum/terlampau semasa pergerakan usus atau dalam bahasa mudahnya perut korang rasa macam dipulas-pulas.

2. Cirit birit kronik. memang selalu keluar masuk tandas.

3. Kurangnya pengambilan makanan berserat dalam diet harian seperti sayur dan buah-buahan.
4.Tekanan (pressure) - contohnya berdiri atau duduk tterlalu lama.
5.Sembelit- Najis yang besar dan kering memerlukan teranan yang kuat untuk membuangnya dan menyebabkan berlakunya peningkatan tekanan pada saluran venus di bahagian dubur dan mengakibatkan bengkak dan menjadi buasir.
6. Berat badan berlebihan yang memberi tekanan kepada saluran venus.
7.Mengandung - tekanan yang meningkat disebabkan oleh rahim yang membesar,hormon atau sembelit kerana kurang minum air.

Tanda-tanda buasir 

 

1. Rasa sakit berdenyut-denyut dan rasa gatal pada lubang dubur.
2. Pendarahan berlaku selepas dan sebelum membuang air besar dan rasa kepanasan di tempat itu.
3. Sukar untuk membuang air besar.
4. Rasa tidak selesa pada bahagian dubur apabila berdiri lama atau bertinggung.
5. Kesakitan pada bahagian dubur dan menyebabkan corak membuang air besar berubah.
6. Darah menitis keluar dari saluran dubur.
7. Bengkak pada bahagian dubur.

Bagaimana Set Buasir Shaklee Membantu Anda Mengatasi Masalah Buasir?

OSTEMATRIX : membantu untuk mengurangkan sembelit dan melancarkan pembuangan air besar serta memberi keselesaan kepada anda apabila mengalami luka di bahagian dubur.

OMEGA GUARD
: Baik untuk sendi/otot…Pesakit buasir akan mengalami kesakitan akibat daripada tekanan otot dubur ke atas bengkak tersebut sehingga menyebabkan proses pembuangan air besar menjadi amat perit. Jadi, OMEGA membantu untuk mengecutkan otot yang bengkak tersebut.

ZINC COMPLEX : Disarankan kepada pesakit buasir yang tahapnya lebih tinggi seperti keluar najis bersama darah dan membuang air besar dengan rasa yang sangat perit.ZINC COMPLEX membantu menyembuhkan luka di bahagian dalam dubur dengan lebih cepat..

Jom, kita atasi masalah buasir sebelum ianya bertambah buruk. Kini, anda tidak perlu takut atau fobia untuk ke tandas lagi. Pengambilan secara  berterusan mampu membantu anda dalam masalah buasir ini.

Inginkan penjelasan lebih mengenai  SET BUASIR SHAKLEE?


Hubungi kami di vitahijau@gmail.com atau

SMS/WhatsApp ke 012-2356027 (Diyana) 

Setiap pembelian dengan kami anda berhak mendapat khidmat rundingan secara percuma dan bimbingan pengambilan suplemen secara berterusan. Dapatkan SET BUASIR SHAKLEE dengan harga SUPER DUPER SPECIAL dari kami.


Tuesday, 19 November 2013

NUTRIFERON Shaklee, Perisai Kesihatan.

Perasan tak.. Bila demam cari PANADOL. sakit kepala pun cari PANADOL. masalah sakit urat dan apa sahaja jenis sakit mesti PANADOL menjadi teman setia.. Ya.. Mmg cpt bertindak dan berkesan untuk hentikan kesakitan kan. Tapi tahukah kita.. Penggunaan PANADOL yg berterusan boleh menyebabkan sakit buah pinggang dan tak elok utk kesihatan?

Jom ganti PANADOL dengan NUTRIFERON shaklee. Amat membantu individu yg kerap demam dan penyakit yg berkaitan antibodi. Juga boleh diberikan pd kanak2 dan penggunaan yg amat jimat!

Tinggalkan PARACETAMOL sekarang! Sayangi keluarga anda..

Apa itu Nutriferon?

Nutriferon merupakan penggalak imunisasi @ immune booster. Ia adalah hasil ciptaan pakar imun, iaitu, DR Kojima dari Jepun, NUTRIFERON ini amatlah digalakkan untuk mereka yang mempunyai masalah antibodi yang lemah, senang sakit dan masalah kesihatan yang lambat nak baik.


Siapa yang perlu ambil Nutriferon?

  • Mereka yang sering sakit, mengidap demam atau selsema
  • Ibu yang menyusukan anaknya yang demam dan sakit berpanjangan.
  • Individu yang sering berhadapan dengan masalah antibodi lemah.
  • Individu yang kerap travel.
  • Individu yang selalu berhadapan dengan stress.
  • Individu yang terdedah dengan penyakit berbahaya.
  • Individu yang tidak suka makan ubat antioksidan
  • Individu yang mempunyai allergi dan eczema
  • Lelaki atau wanita yang ingin menguatkan sistem imunisasi mereka
  • Kanak-kanak yang kerap demam.(1-12 tahun mengikut dose yang disarankan)

Bagaimana NUTRIFERON Shaklee bertindak?

Nutriferon Shaklee bertindak meningkatkan INTERFERON semujadi badan dan sekaligus menguatkan tindak balas imun badan. Sebab itu anda tidak lagi memerlukan PANADOL @ PARACETAMOL untuk membantu mengurangkan masalah kesihatan anda lagi!

8 Fungsi utama NUTRIFERON Shaklee

  1. Mengukuhkan sustem imun badan dalam masa 3 hari. 
  2. Melawan kanser & tumor - interferon semulajadi mengandungi polisakarida aktif yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin untuk merawat tumor dan sel-sel kanser. Ia juga boleh mengurangkan ketidakselesaan semasa rawatan kemoterapi.
  3. Melindungi dari influenza - mengimbangi imun alahan alam sekitar dan pencemaran udara dan berkesan melindungi masalah disebabkan perlbagai virus , mikrob termasuk demam, selsema, alahan, keradangan dan influenza.
  4. Meringankan tekanan dan kelesuan
  5. Melambatkan penuaan - formula unik NUTRIFERON merangsang pengeluaran macrophage dalam usaha mengurangkan radikal bebas, virus, dan kuman. Oleh itu, sel2 menjadi lebih sihat.
  6. Mengurangkan infeksi oleh pesakit hepatitis B & C- keberkesanan NUTRIFERON Shaklee dalam memerangi virus boleh mengurangkan ketidakselesaan seperti kembung, mual dan muntah-muntah.
  7. Membantu masalah yang timbul disebabkan monopau, darah tinggi, kolestrol, peredaran darah dan masalah lain.
  8. Terbukti secara klinikal membantu masalah yang disebabkan ketidakseimbangan endokrin sistem. Seperti menstrual cramp, sakit belakang, tender breast, jerawat, keresahan dan masalah tidak dapat tidur dan mood swing.
Penggunaan NUTRIFERON Shaklee amatlah jimat dan pengganti PARACETAMOL anda. Sayangilah diri dan keluarga anda. Amalkan gaya hidup sihat untuk kesejahteraan bersama. 






Inginkan penjelasan lebih mengenai multivitamin NUTRIFERON SHAKLEE?


Hubungi kami di vitahijau@gmail.com atau

SMS/WhatsApp ke 012-2356027 (Diyana) 



Setiap pembelian dengan kami anda berhak mendapat khidmat rundingan secara percuma dan bimbingan pengambilan suplemen secara berterusan. Dapatkan NUTRIFERON Shaklee dengan harga SUPER DUPER SPECIAL dari kami.

NUTRIFERON menceriakan Hazziq semula..

Assalamualaikum..

Lama rasanya tak update blog ni. Hari ni sangat happy sebab anakanda kesayangan saya Mohamad Hazziq Darwish dah baik demam. Seingat saya Hazziq dah demam 3 minggu sebelum ni. Demamnya pun dah baik. Yang bersisa hanyalah batuknya.. Memang on off sejak demam hari tu. Agaknya sebab keadaan cuaca yang tak menentu. Maklumlah memang dah masuk musim tengkujuh sekarang ni.

Nasib baiklah mama cuti dan boleh bagi penuh perhatian pada anak-anak mama ni. Okay, balik kepada cerita tadi. Hazziq ni kalau demam memang teruk. Badannya memang akan panas sangat2. Macam2lah saya buat, letak cool fever, basahkan kepalanya dengan air asam jawa. Mandi plak jangan cakap. Beberapa kali sehari. Memang amat2 risau.

Ubat hospital smua dah bagi. Sehinggalah saya bercerita dengan seorang kawan melalui SMS. Dia suggest saya untuk bagi NUTRIFERON kepada Hazziq.Alhamdulillah.. stoknya pun ada, semalam jugak saya bagi Hazziq. Letak sikit je atas lidah dia dan terus dissolve. Sgt senang, Hazziq ni bukan jenis yang suka makan ubat tapi rasa NUTRIFERON ala-ala berangin macam teh tuh menyebabkan Hazziq tak menolak.

So, masa nak tido semalam, dia kerap berjaga sebab muntahkan kahak. Setiap sejam berjaga. Ibu mana yang nak lena tido tatkala anak begini. Tapi saya tabahkan hati juga, bersabar, dan pujuk Hazziq. Saya gosok belakangnya dan cakap, " Takpa sayang, keluarkan muntah tu.. esok baik yea..." Dalam hati terfikir2, adakah ni kesan NUTRIFERON?  Kalau menyembuhkan aku rela ya Allah.. Daripada Hazziq nampak lemah dan tidak bertenaga dan tidak aktif langsung.

So 3 hari Hazziq demam panas dan Alhamdulillah.. Hari ni demam Hazziq dah kebah dan yang peliknya memang dari panas sgt kepalanya hari ni mmg suam2 kuku je. Hazziq dah mula happy balik. Siap boleh jagakan adik lagi masa mama sidai kain. Mama happy plus terharu sgt.. Siap mama sidai kain, mama dgr adik hussna dok nangis2. Tgk sebelah adik hussna abg awish dok pegang rocking chair adik dia,henjut. Pastu sayup2 mama dgr alunan zikir. 

Hazziq cakap.. “Mama adik nangis, ajiq dh psgkan lagu..” mama terus peluk Hazziq.. “Terima kasih sayang jagakan adik..mama syg hazziq”. Dia pun peluk mama lama.. Nmpak mata dia pun berair. Mungkin anak kecil ini pun boleh rasa keikhlasan hati mama. Mmg mama sgt2 terharu sbb Hazziq boleh fikir untuk pasangkan zikir smbil jaga adiknya.. Ya Allah.. Terima kasih atas anugerahMu yang tak ternilai ini.. Patutlah Hazziq demam.. Demam nak pandai jaga adik..:) hehe..

TQ NUTRIFERON! Memberikan keceriaan kepada keluarga saya!

Monday, 11 November 2013

Sayangi Miss V anda!

Masalah 'Miss V' boleh mengganggu hubungan suami isteri

Miss V Berbau?
Miss V Keputihan?
Miss V Berair?
Miss V tidak ketat lagi?

Ramai wanita yang lebih menjaga kulit wajah dan melakukan pelbagai cara untuk kelihatan cantik tetapi tidak menjaga Miss V. Apa gunanya hanya cantik pada luaran tetapi tidak dalaman? Sedangkan dari dalam la, kita akan makin cantik luaran. PERCAYALAH! 

Masalah Miss V bukan perkara kecil malah boleh mengganggu kita. Tidak kira yang sudah berkahwin ataupun belum, masalah ini merunsingkan kita betul tak? Bagaimana untuk berhadapan suami, jika diri sendiri pun tak boleh tahan dengan masalah Miss V ni??? Yang belum berkahwin juga akan mengalami masalah yang sama jika tidak ditanggani sekarang. 

Jangan ambil mudah wahai kaum wanita sekalian? Kadang-kala kita mengganggap masalah Miss V berbau, berair atau keputihan ni masalah kecil. Tetapi sedarkah kita, masalah ni kadang-kala bukan sahaja menyebabkan kita berasa tidak selesa, malah boleh mngundang penyakit! Tidak sayangkah anda dengan Miss V anda?? Kita bukan hanya nak guna Miss V sekarang sahaja.. tapi pada masa yang lama.

Sayangi Miss V anda!
Sayangi Miss V anda!
Sayangi Miss V anda!

Shaklee ada jawapannya.. Iaitu dengan pengambilan Alfalfa Shaklee!

Alfalfa dah banyak menyelesaikan masalah wanita samada Miss V mengalami keputihan, Miss V berair, Miss V berbau malah Miss V yang tidak lagi ketat! Tidak perlu risau kerana Alfalfa bukannya ubat kawan2.. Alfalfa ialah suplemen yang AMAT AMAT membantu masalah kewanitaan. Alfalfa juga tidak hanya menjaga Miss V anda tetapi boleh menegangkan payudara! Remaja atau Wanita yang mengalami masalah keputihan melampau juga patut mengambil Alfalfa bagi mengurangkan atau menghilangkan masalah keputihan tersebut.

Jom kita TERJAH kebaikan ALFALFA Shaklee nih!


Jadi, Kawan-kawan semua, jagalah Miss V kita, tidak kira samada anda sudah berkahwin ataupun belum. Miss V harus dijaga oleh setiap wanita. Tidak malukah kita jika suatu hari nanti ditegur suami? So, mari kita amalkan pengambilan Alfalfa bagi menjaga Miss V kita. Sangat elok juga kepada wanita yang bakal menamatkan zaman bujang! PASTIKAN KITA SENTIASA MANTOP! TIP TOP! HEBAT!  DI HADAPAN SUAMI! Kunci untuk terus disayangi suami dan buat suami tak tidur malam!

Inginkan penjelasan lebih mengenai mutivitamin Alfalfa SHAKLEE?


Hubungi kami di vitahijau@gmail.com atau

SMS/WhatsApp ke 012-2356027 (Diyana) 


Setiap pembelian dengan kami anda berhak mendapat khidmat rundingan secara percuma dan bimbingan pengambilan suplemen secara berterusan. Dapatkan Alfalfa Shaklee dengan harga SUPER DUPER SPECIAL dari kami.
   


SET HAMIL Shaklee pengganti Obimin

Salam  Jumaat ibu-ibu menawan sekalian..

Dua minggu lepas saya dapat panggilan dari seorang kawan lama. Lama tak borak, so banyak borak2 santai and cerita psl life masing2. Dia dah 3 bulan preggy anak pertama. Katanya dia memang kuat alahan dan letih aje sepanjang preggy. So, sikit sebanyak sy share pengalaman sy mengandungkan Hazziq dan Hussna, Kata org, setiap preggy mom ni tak sama. Ada yg senang sepanjang mengandung. Ada plak yang alahan sampai ke saat nk bersalin tu.. Dugaan Allah..hanya Dia yang maha mengetahui segala sesuatu..

Ok, berbalik pada cerita tadi, kawan ni berminat nak cuba SET HAMIL SHAKLEE tapi takut. Setelah saya jelaskan kebaikan dan kegunaan Set Hamil Shaklee ni kawan saya bersetuju.  Memandangkan dia nak Set Hamil Lengkap dan dah nk masuk 2nd trimester, jadi saya sarankan padanya SET HAMIL LENGKAP iaitu ESP, Vita-Lea, B- Complex, Vita-C, Omega dan Ostemetrik.